Voorbeeld1

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

AQAMA® massage
AQAMA® massage is een massagevorm die in het begin van de jaren ’80 is uitgevonden en ontwikkeld door Christa.

Gebaseerd op de combinatie van water en massage kwam zij na veel onderzoek met een hanteerbaar kussen waarop goede resultaten werden bereikt.

AQAMA® massage is een vorm van massage waarbij de cliënt in rugligging op het met warm water gevuld AQAMA® kussen ligt. In deze uitgangshouding worden de speciaal ontwikkelde handgrepen voor massage aan de achterzijde van het lichaam gegeven waarbij de hand(en) tussen het kussen en de huid wordt(en) geplaatst. Doordat de spieren en gewrichten warm worden zullen deze makkelijk ontspannen. Doordat de huid ook warm wordt zal de tussenstof gemakkelijk opgenomen worden. Massage aan de voorzijde van het lichaam wordt eveneens in rugligging uitgevoerd.

Toepassingsmogelijkheden: zowel gezonde mensen (inclusief baby’s en peuters) als mensen met bijvoorbeeld gewrichts- en/of spieraandoeningen kunnen zeer goed behandeld worden. Ook bij stress is deze vorm van behandelen een groot succes.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://careforbodyandmind.nl/wp-content/uploads/2016/03/kussenkopie.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

AFSPRAAK MAKEN

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]